Endless Eight(エンドレス·エイト)

Fa un parell de dies vaig editar un vídeo sobre l'arc Endless Eight de l'anime Suzumiya Haurhi no Yuutsu (tècnicament forma part de la segona temporada), vuit capítols on es repeteix sempre el mateix.

Bàsicament, l'arc explica com els protagonistes es queden en un bucle tot l'agost, que es va repetint infinitament dia rere dia. En alguns d'aquests dies, però, el protagonista principal s'adona que hi passa alguna de molt grossa, materialitzant aquesta sensació mitjançant déjà vus que l'avisen que això ja ho ha viscut. D'altres dies, però, no se n'adona de res d'especial, i passar-s'ho bé amb els amics, anar a la piscina, o celebrar el matsuri amb focs artificials són activitats ben normals que el mantenen aliè d'aquesta repetició inalterable d'esdeveniments: el dia després del 31 d'agost torna a ser 8 d'agost.

La Nagato, però, se'n recorda ben bé de cada estiu que es repeteix, i en porta el compte. Més de 15.500 vegades ha hagut de suportar com en diverses ocasions el grup se n'adonava del que estava passant i hi volien posar remei, però quan arribava el dia 31 tot tornava a passar el de sempre.

Personalment, el segon, quart i vuitè capítol de l'arc em semblen obres mestres, i per això vaig decidir utilitzar la música del mestre Manuel Blancafort i fer aquest muntatge.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Recuperem l'anime a Televisió de Catalunya!

Tenim força!