Super Mario Brothers en 3D

Molt bé, primer de tot, feu-vos amb unes ulleres d'aquestes. Ara us introdueixo una mica el post. No cal que us poseu ara mateix les ulleres, eh? xD


Hi ha una parella al Youtube que li agrada jugar molt amb els efectes visuals i això. Aquest és el seu canal, per si voleu visitar-lo (HAURÍEU de fer-ho). Són dos col·legues, en Freddie Wong i en Brandon Laatsch, que han fet vídeos molt impressionants, per mi, que tant m'agrada el món del cinema i tècniques de gravació i tal. A mitjans de març van treure un vídeo anomenat "First Person Mario", on recreaven el clàssic Super Mario Bros. de NES en primera persona. Ahir van treure el mateix vídeo versionat en 3D.

Nota pel 3D del vídeo: Fixeu-vos bé que les vostres ulleres tinguin la polaritat al seu lloc (blau a l'esquerra, i vermell a la dreta). Us ho dic perquè les meves ulleres tenien els colors canviats. Si així fos hauríeu d'activar una opció que hi ha dins el menú 3D del vídeo que diu "Swap Right-Left". La qualitat del vídeo es recomana que sigui de 480p o superior.Al principi pensava que es tractava d'un april fools barat, però val a dir que l'efecte està molt ben aconseguit.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Recuperem l'anime a Televisió de Catalunya!

Tenim força!