Sobre el nou anime de Rurouni Kenshin

Avui s'ha fet públic un anunci que diu que hi haurà una nova producció anime de Rurouni Kenshin, a més d'una compilació de música, i el llançament de la pel·lícula i les OVA anteriors en Blu-Ray. En què es materialitzarà aquest nou "anime"?

Si no em falla la memòria, aquell nou OVA de Bola de Drac que va sortir l'any passat es va anunciar de la mateixa manera i molts van ser els qui van creure en una nova sèrie de televisió. Gràcies a Dende això no va passar.

Potser aquesta vegada passarà el mateix. M'ensumo que el nou anime de Rurouni Kenshin es tractarà només d'un capítol especial, a l'estil de les imatges que van acompanyar l'últim joc de PSP. Que no som brètols. De fet, la part d'animació que surt al joc és nou (la prova és que té la mateixa qualitat de merda de la majoria d'animes d'avui dia) i, per suposat, l'estudi Gallop no crec que se n'hagi encarregat, ja que del capítol 66 endavant va ser l'estudi Deen qui es va portar de la producció de l'anime de Kenshin, o sigui que tampoc ens perdrem res.

Deixeu descansar les sèries dels 90 en pau, si us plau. Gràcies.

PS: Si en realitat surt un anime de televisió nou, de veritat espereu gaire cosa?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Recuperem l'anime a Televisió de Catalunya!

Tenim força!